fbpx

Middle Kids driver dig ud af fjerene med ny energisk single

Foto: Daphne Nguyen

Moderne pop/rock fra Sydney sætter ord på følelsen af fremmedgjorthed.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den australske trio Middle Kids udgav fredag den 15. januar “Questions” forud for deres andet album Today We’re The Greatest, der udkommer den 19. marts 2021.

Det energiske lydbillede er domineret af drivende trommer krydret med elektroniske virkemidler, der kulminerer i en smuk triumferende blæsermelodi akkompagneret af hvinende guitarer. Hannah Joys tekstunivers skildrer et sårbart udlæg af egne oplevelser. Forsanger Joy siger følgende om de problematikker, hun har oplevet i forbindelse med et højt alkoholforbrug, hvilket har ført til singlens opståen:


– “Questions” handler om føle sig fremmede for hinanden i et forhold. Jeg plejede at drikke meget, og de fleste af mine tidligere forhold drejede sig meget om ‘festen’. Jeg tror ikke, jeg nogensinde for alvor lærte dem at kende – og omvendt. Nogle gange undrer man sig over, om vi overhovedet kan være ærlige over for hinanden, når vi for det meste ikke er ærlige overfor os selv?


“Questions” er andet udspil fra det kommende album, hvorfra vi tidligere har fået den tidligere single “R U 4 Me?”, som de blandt andet spillede til deres livestreamkoncert tilbage i oktober 2020 (læs anmeldelsen af koncerten her)

Se musikvideoen til Questions her.
Lyt til Questions her.

Læs også  Højt tempo og dystert udtryk på ny single fra Bark

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com