fbpx

Glem alt om forsamlingsforbud og restriktioner med Nilüfer Yanyas video til “Day 7.5093”

Foto: Molly Daniel

Med sin energi og positive vibes skaber Nilüfer Yanya et håb om en mere normal sommer.

Den seje singer/songwriter fra London har netop udgivet en video til nummeret “Day 7.5093”, som er en del af EP’en Feeling Lucky? som udkom i december sidste år med rosende ord fra vores anmelder. EP’en følger op på succesperiode for, Nilüfer Yanya, hvor hun blandt andet havnede som nummer tre på NPR Musics liste over bedste nye artister i 2019 – lige i hælene på verdensstjerner som Billie Eilish og Maggie Rogers. Der er altså god grund til at holde øjne med nye udgivelser fra det unge talent, som sørger fra kvalitet og god stemning på sine fede tracks.

De første linjer til nummeret “Day 7.5093” er skrevet på et hotelværelses badeværelsesgulv, mens Yanya var på turné i 2019. Derfor indeholder videoen optagelser fra året for turnéen og giver et klart billede af, at Yanya nyder tilværelsen som turnérende artist. Den indeholder klip fra både livekoncerter med et dansende publikum og klip fra en badetur på stranden med venner. Alt i alt giver videoen et indblik i et skønt år, og alle de glade stunder i videoen starter et håb om en mere normal sommer, hvor dans, kram og grin fylder mere end restriktioner og social afstand.

Drøm dig væk og se videon her.

Læs også  Ny lækker og jazzy R&B-single fra Isabella Eberdean
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com