fbpx

Charlie Houston er klar med følsom og relaterbar debutsingle

Foto: Gaëlle Legrand

Den unge artist sætter ord på de svære ting de fleste andre unge mennesker går og dealer med.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

For nyligt kom den 19-årige, spirende artist Charlie Houston under Arts&Crafts’ vinger, og har fået muligheden for at vise sit kreative talent i samarbejde med producer Chris Younge. Man kan uden tvivl se frem til udgivelsen af Houstons debut-EP I Hate Spring, som udkommer den 23. april. EP’en indeholder fem downtempo popnumre, heriblandt den nyligt udkomne debutsingle “Calls”, som handler om en uønsket opløsning af et langdistanceforhold. Singlen rummer både elektroniske lyde, rå og melodisk guitar og et genremix mellem pop og R&B. Sammen med singlen har den seje teenager også udgivet en cool video. Med det rå og autentiske look virker videoen personlig, og det enkle udtryk og de gentagende klip giver en oplagt mulighed for at lægge ekstra mærke til singlens tekst, som ikke er at misforstå med ordene “hoping you’ll call me back”.

Charlie Houston formår at bære sine personlige kampe og udfordringer såsom psykiske problemer, hjertesorg, det første kys og seksuel identitet med stil, når hun sætter ord på disse problemer ved hjælp af en poetisk, historiefortællende og samtidig umiddelbar tekst, som er autentisk og relaterbar.

Hør singlen her.
Se den tilhørende video her.

Læs også  Simpel og gylden R&B fra Isabelle Eberdean

[/ihc-hide-content]

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com