fbpx

Læn dig tilbage og nyd Kindsights nye døsige single

Foto: Line Hvid

Danske Kindsight er nu ude med deres tredje single, og denne gang får vi serveret en blid, drømmerisk og rocket ballade med et twist.

“How I Feel” er et tilbagelænet nummer, som emmer af dejligt tunge guitarlyde, der kontrasterer forsanger Nina Hyldgaards bløde og lidt luftige vokal. Kindsight har allerede fastslået deres plads som et indie-band-to-watch med de mere up-tempo singler “Who Are You” og “Terminal Daze”, og med deres nyeste single viser de, at de også brillerer i et mere søvnigt lydbillede. “How I Feel” indhyller sin lytter i udstrakte guitartoner, blide trommeslag og ikke mindst Hyldgaards porøse vokal, som helt bestemt er en vigtig del af bandets signaturlyd. Lytteoplevelsen er let, nostalgisk og behagelig. Men cirka tre minutter inde i sangen, når du for alvor er blevet lullet ind i en salig vibe, skruer bandet op for volumen og vækker dig med en viljestærk jamsession, hvor især trommer og vokal slippes løs. Bandet afrunder således “How I Feel” med, hvad der føles som et løssluppent og alligevel nøje tilrettelagt samspil, og afslutningsvist Hyldgaards stemme, der helt stille synger “How I Feel”.

Læs også  BoT hylder Liss og Søren Holm

Og netop Hyldgaard har i følge bandet selv været primus motor på skabelsen af dette nummer, som handler om, hvad hun går rundt og føler. Selvom bandet erkender, at Hyldgaard faktisk slet ikke ved, hvad hun føler, er det til gengæld soleklart, at de tilsammen ved, hvordan man skaber en skøn, melodisk og gennemarbejdet rocksang.

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com