fbpx

Høkers genremix skaber spændende ny single

Foto: Sony Music

Høker udgiver ny single om håb, når alt er forkert.

I fredags udgav Høker singlen “10/-4”, som er tredje single fra deres kommende debutalbum. Udover den intense stemning, der opstår, når de to drenges stemmer mødes, formår gruppen med deres genre-mix mellem hiphop, punk og pop at skabe en unik lyd i deres nye single.

Gymnasievennerne bag Høker har med singlen udgivet en tilhørende livesession-video af nummeret. Videoen udspiller sig i, hvad der ligner et stort tilvokset drivhus, hvor gruppen har samlet strygere og kor klædt i hvidt, samtidig med de selv står i front iklædt mørkt. Videoen får en eventyrlig men samtidig dyster stemning ved hjælp af disse kontraster.

Læs også  Atmosfærisk pop fra Pixey

Både lyd og video giver et tydeligt billede af, at Høker-drengene tager både musik og æstetik meget seriøst. Eksperimentet mellem auto-tune, strygere og kor gør singlen spændende og lytte-værdig.

Se videoen her.

Tags: