fbpx

Hiphoppens svar på jokeren er født under navnet praytell.

Foto: Paakow Tawiah

praytell. fusionerer hiphop, punk og feminisme med sin debutsingle og tilhørende musikvideo.

Den nye, danske hiphop/punk artist praytell. kaster dig ind i sit psykotiske univers på debutsinglen “LADYKiLLER”. Singlen følges af en voldsom video, der repræsenterer kvindeundertrykkelse på afskyelig vis. Dog har videoen et twist af humor og barnagtighed, med julepynt, suntop-juice og blod-fingermaling, hvilket gør den morbide galskab lettere at tage ind. praytell. har vendt stereotyperne på hovedet og ladet en mand spille rollen som kvinde i første vers af sangen og gennem musikvideoen. Men uanset rollens køn står budskabet klart – se musikvideoen her.

Singlen er forløber til praytell.s debut-EP, LoL, we’re all gonna die :)), som udkommer 12. marts.

Læs også  Nikotin inviterer lytteren helt tæt på med sin nye single "Baby"

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com