fbpx

PREMIERE: Danmarks svar på Missy Elliot dropper sassy single med tilhørende musikvideo

Foto: Frederik H. Lacoppidan (COPP)

Der er dømt girl power for alle pengene på FVNs nye single og musikvideo, der sender os på en nostalgisk rejse tilbage til de glade 90’ere.

Watch out, for her kommer Danmarks nye rap-dronning, og hun har ikke tænkt sig at vige for nogen som helst på sin færd. Med bagagen fuld af sassiness har FVN kurs mod stjernerne, og her fungerer “Shit” lidt som en af de der speed boosts, man kan være heldig at ramme i et spil som Mario Kart. Den hårdtslående og attituderige single har fået selskab af en velproduceret musikvideo, som tager os en nostalgisk tur tilbage til den tid, hvor kendisplakater prydede væggene i teenageværelset.

Læs også  Gordon June illustrerer vigtigt budskab med markant stemningsskifte

“Shit” følger op på artistens debut-EP Twenty Sexy Playlist, som blev afslutningen på FVNs succesfulde 2020. Heldigvis er det kun begyndelsen på hendes karriere, der lover endnu større højder i 2021. Vi glæder os til at heppe med fra forreste række, når det igen bliver muligt at gå til koncerter.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com