fbpx

Nordiske Hits // Uge 2

Foto: OWMI // Michael Kaack

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 22 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

DAYYANI – “Someone Else”

Der er dømt kvindelig empowerment for alle pengene på “Someone Else”, hvor EDM møder hårdtslående rock-vibes i et unikt lydunivers. Særligt DAYYANIs vokalklang og arabisk klingende melodik skinner igennem som noget, der sjældent er set på den danske musikscene. Sangen er en løftet pegefinger til de fulde mænd, der ikke forstår en afvisning, når de gang på gang spolerer venindernes festbobble på floor; »Jeg er træt af bullshit, og så bliver man også nødt til at være lidt hård. Derfor er sangen tilsvarende; lidt hård,« fortæller DAYYANI. Singlen kommer forud for artistens debutalbum, som rammer gaden femte februar.

KODI – “RUN!”

På “RUN!” løber det nye skud på den danske R&B/popstamme mod de helt store stjerner, så hurtigt de kan. Der er virkelig potentiale at finde hos KODI, der med deres tredjesingle har skabt en farverig banger. En banger, som skriger efter roadtrips med nedrullede vinduerne og et anlæg, der er skruet så højt op, at musikken kan høres fra den anden side af jorden. Er man vild med The Weeknd eller danske Soon, så skal man helt sikkert tjekke KODI ud. “RUN!” har i øvrigt fået selskab af en musikvideo, som kan ses lige her.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

OWMI – “Slipping (In a Chappel)”

Med “Slipping (In a Chappel)” bevæger vi os over i en helt anden boldgade end ved de to førnævnte. Heldigvis er denne boldgade mindst ligeså kvalitetsfyldt. Nummeret, som er en nyfortolkning af albumudgaven fra 2019, indfanger følelsen af at blive komplet draget af en anden person, hvilket understøttes visuelt af en smuk video, som kan ses her. OWMI er med den visuelle vinkel og inspiration fra gospel-genren lykkes med at give “Slipping” nyt liv gennem et mere simpelt og organisk lydbillede. Samtidig træder Bashirs skønne vokal mere frem i lyset, hvilket virkelig klæder nummerets emotionelle udtryk.

Ellers tilføjet:

AGGi DiX – “Me Myself and I”
Bárður Johannesen – “í Kvirruni”
Bernhoft – “All My Loving”
BREGN – “Raw”
Casper Clausen – “8 Bit Human”
Emelie Hollow – “Don’t Leave Me Now”
ETVA – “Monster”
First Flush – “Noget Andet”
Ginne Marker – “Never Golden But Beautiful”
Inspector Spacetime – “Hitta mig”
Jo Yonderly – “Dead inside the inside”
Kryger – “Gått meg vill”
Lasse Storm – “Holmegårdsvej”
lil cat – “rock n roll”
Lokoy, Nils Bech – “relay”
Necklace – “Happy (happy)”
Synne Vo – “Ett Minutt”
The Little Hands of Asphalt – “I Oslo”
Vola Tila – “Cool Off This Heart”

Læs også  Redaktionen guider: Den 26. juni på Summer Days

Følg playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com