fbpx

Roskilde Festival holder hovedet højt og annoncerer nyt hovednavn til festivalen i 2021

Foto: PR

Roskilde Festival holder fast i håbet om en festival i 2021 og annoncerer Kendrick Lamar som hovednavn.

December måned har ikke ligefrem vrimlet med lyspunkter – hverken bogstavligt talt eller i overført betydning. For ligesom solen kun ganske få gange har tittet frem på himlen, har corona-smittetallet som bekendt taget et nøk opad, hvilket har resulteret i, at koncerter atter er sat på stand-by for en periode. Alligevel bevarer Roskilde Festival optimismen og satser fortsat på, at 2021 bliver beriget med både danske og internationale livetoner fra dyrskuepladsen.

Der er i den grad brug for noget at se frem til i denne tid, og vi vil gerne minde om, at der trods høje smittetal og restriktioner er lys forude. Derfor slipper vi et navn mere til næste års festival (…) Trods sin forholdsvis unge alder er Kendrick Lamar en moderne legende, og han har stået højt på vores deltageres ønskeliste, siden han debuterede på Roskilde Festival i 2013. Han er en show-mand, men også en politisk engageret kunstner med noget på hjerte, og han rammer et bredt publikum uden at lefle, udtaler Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén.

Læs også  Kom på festival og fejr Fribytterdrømme

Ovenpå gårsdagens pressemøde, hvor statsministeren blandt andet opfordrede til at droppe nytårsplanerne, lander denne her nyhed virkelig på et tørt sted. Vi krydser alt, der krydses kan for, at vi til sommer får lov til at nyde livetonerne af Kendrick Lamar på dansk jord – sammen med alle de øvrige navne, som på nuværende tidspunkt pryder plakaten.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com