fbpx

Fængende ny single fra indiepop-trioen blueish

Foto:  Louis Montes

Impulsivitet og kærlighed er temaerne på Blueish’ anden single “posters”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Tidligere i år udgav Blueish deres debutsingle “tears4fears” – et solidt, blødt indiepop-nummer. Nu er de tilbage med “posters”, der følger samme tone med velproducerede smør-agtige toner – denne gang i et univers med mere power. Sangen indfanger følelsen af at være ung og naiv og havde lyst til at stikke af fra det hele. I midten af historien har vi et ungt par, der beslutter sig for at droppe deres hverdagsansvar og bare køre ud i det blå.

Blueish består af drengene Emil Rømer, Flo Reutter og Victor Ghaznawi, der i form af deres venskab og passion for musik har samlet bandet. “posters” er skrevet af i fælleskab en enkelt dag i studiet i Berlin. Det bliver i den grad spændende at følge, hvad der kommer ud af de tre drenge i fremtiden – vi venter spændt på mere. Hør sangen på din yndlings streaming platform.

Læs også  Ambitiøse Sam Eagle udgiver ny single som forløber til sin EP


Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags: