fbpx

Ny musikvideo ude fra vidunderlige Arlo Parks

Foto: Alexandra Waespi 

Det seneste udspil fra det engelske stjerneskud Arlo Parks har nu fået sig en fin og følelsesladet musikvideo.

“Caroline” er seneste udspil fra Arlos Parks‘ kommende debutalbum Collapsed In Sunbeams, som udkommer til slut januar. Nu har sangen fået selskab af en musikvideoen, som er instrueret af Brock Neal-Roberts og dykker ned i en menneskelig og følelsesladet kærlighedshistorie mellem to unge mennesker, som også er de primære hovedpersoner i videoen. Med Arlo Parks’ lyriske fortælling kommer man som lytter/seer tættere og dybere på den pågældende relation, som sangen omhandler. Musikvideoen starter ud med Arlo Parks, som står i et tåget og koldt landskab, imens hun synger linjerne // Caroline I swear to God, I tried // helt uden backingtrack eller lignende, og man er ikke i tvivl om, at følelserne sidder helt ude på tøjet – det ses, da der til sidst løber tårer ned af hendes kinder. Startscenen medvirker især til at skabe en meget inderlig og organisk stemning, som skinner igennem hele videoen. Vi er endnu en gang imponeret over Arlo Parks’ musikalske univers, som kun bliver forstærket af det visuelle. Se musikvideoen her.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent