fbpx

Tag med i kosmisk drømmeland sammen med MoonBee + The Astronauts

Foto:  Anna Jarmolowicz

Planeter, måner og stjerner danser rundt omkring dig mens du bliver lullet i søvn af sangerinden Moon Bee.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Moon Bee + The astronauts har fyret op i deres rumraket og er klar til at tage dig med ud på en stjerne-kigge tur, på deres nyeste single “Raining Moons”. Singlen er bandets femte singleudgivelse siden deres debut med “Run Run Run” tilbage i 2019. Moon Bee er kendt for sin blide stemme, der nærmest flyder ude af den her verden, hvilket passer helt fantastisk til bandets eksperimenterende space tema.

Med denne sang i ørerne, føles det som at blive lullet i søvn, for derefter at vågne drømmende op i en retro rumraket, på vej mod stjernerne. Der er på en måde også noget apokalyptisk over sangen, som at forestille sig at stå og se stjernerne falde ned fra himlen- på én gang smukt og ødelæggende, men så fjernt at det føles uvirkeligt. Sangen har også fået en flot animeret musikvideo med, der virkelig også fanger følelsen af sangen.
Se den flotte musikvideo på Youtube

Læs også  Ida Laurbergs nye single er en hyldest til hendes far

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent