fbpx

PREMIERE: Kúlu hylder passion og livsglæde på deres nyeste musikvideo

Foto: Kúlu

Et sted i det centrale Afrika mødte instruktør (samt guitarist og tekstforfatter) Daniel Buchwald en helt særlig person, og det kom der en fed musikvideo ud af.

Den 6.november udgav Kúlu deres fjerde single “Grandees” fra deres kommende debutalbum. Nu præsenterer de så en livlig musikvideo til “Grandees”. I videoen ser vi en smuk afrikansk danserinde, der gør sig klar til et dansejob, ved at prøve en masse tøj, drikke et par øl og danse rundt i højt humør. Danserinden udstråler en enorm livsglæde og passion for dans, der virkelig skinner igennem på videoen.

Jeg mødte danseren i videoen på en bar, hvor hun jævnligt danser til noget vestligt lignende musik. Jeg faldt i snak med hende, via en bekendt jeg havde dernede, som kendte hende perifert. Hun kunne ikke dansk, så jeg havde brug for ham som tolk. Men via min fascination til hendes livsstil, udstråling og mod, fik jeg lov til at følge hende én dag med mit kamera.

Sådan fortæller bandmedlem og videoinstruktør Daniel Buchwald om mødet med musikvideoens hovedperson. Vær en af de første til at se den flotte video lige her:

Læs også  Alexander Woods er klar med charmerende live-session
Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent