fbpx

Oscar lang har det syret i sin nye musikvideo

Foto: Lewis Evans

Den EP-aktuelle artist Oscar Lang, er nu ude med en velproduceret musikvideo til “Something Has Changed”.

Den kun 20-årige London baserede musiker Oscar Lang, udgav i sidste uge EP’en Antidote To Being Bored, som vores anmelder var svært begejstret for – læs anmeldelsen her. Det unge stjerneskud dyrker på sin nye EP en mere psykedelisk lyd og det afspejles i den grad også i den spritnye musikvideo til EP’ens slutnummer “Something Has Changed”. Musikvideoen er instrueret af Oliver James Robbins, og starter ud med at vise Oscar Lang, liggende på et gulv – i hvad der ligner et blackout til en fest, Han kommer til sig selv og ser sine venner ( der også agerer bandmedlemmer) stå og kigge ned på ham, mens deres øjne bliver større og alt virker meget syret og sløret. Musikvideoen har en super fed retro vibe i valget af farvebelysning og lokationens interiør. Det er en super cool musikvideo, hvor både det visuelle og lyd bare passer super godt sammen. Her på redaktionen er vi generelt begejstrede for multi-talentet Oscar Lang og du kan tjekke musikvideoen ud til “Something Has Changed” lige her:

Læs også  Alt håb er nu ude

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent