fbpx

10 hurtige til… Duvchi

Foto: Ninja Hanna

Fredag den 11. december udkommer Duvchis længe ventede efterfølger, til debutalbummet ‘With the World’, der udkom tilbage i 2015. Vi har i den anledning stillet den svenske artist 10 hurtige spørgsmål i forbindelse med den nye udgivelse.

Efter en tid i LA, med alt det hæsblæsende, der nu følger med, er Duvchi endelig tilbage i vandte omgivelser. Efter et medicinsk sammenbrud som resultat af stress ved overarbejde i hektiske LA, besluttede Duvchi at tage den lidt mere med ro, hvilket blandt andet har resulteret i hans nyeste album This Kind of Ocean. Lær ham bedre at kende og varm op til This Kind of Ocean med 10 hurtige spørgsmål lige her.

1. Min musik er..

– Noget der kommer til at være her for evigt.

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– Det fik mig til at føle mig hel. Selv som fire årig plejede jeg at stå op tidligt om morgenen for at spille klaver. Det føltes afslappende og efter det ville jeg bare fortsætte med min dag. Jeg fandt min musikalske vej meget tidligt.

3. Jeg finder inspiration i…

– Når jeg har det godt, efter en lang gåtur, at havde været ude at køre, eller endda bare en kort gåtur.

4. Det fedeste sted jeg kunne forstille mig at spille mit nye album live er…

– Et sted hvor vandet falder ned, et vandfald måske, jeg kan forestille mig at atmosfæren sådan et sted, ville arbejde godt sammen med musikken på dette album.

5. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– Intuition, instinkt baserede følelser når det kommer til at tage valg. Jeg vil ikke side fast i mit eget hoved når jeg laver musik, jeg skal føle det.

6. Sangen jeg har arbejdet mest med på This Kind of Ocean er…

– “Crawl, Walk, Run” her følte jeg en stor konflikt mellem at vide og at føle, men jeg løste det og resultatet blev godt syntes jeg.

7. Om This Kind of Ocean ville folk blive overrasket over at vide…

– At det er inspireret af Rime, et fantastisk spil af Tequila works.

8. En sang på albummet, som fortjener et ekstra lyt, er… Fordi…

– Jeg syntes personligt de alle sammen fortjener et par lyt, det er derfor de er kommet med på albummet. For den fulde ‘the ocean’ oplevelse er du virkelig nødt til at tage alle sangene ind og gøre dem til dine egne.

9. Historien bag albummets titel er…

– At jeg var i LA og længtes hjem mod Sverige, og jeg tænkte på havet i mellem os. Jeg tænkte også på at lavet et album om følelser, hvilket jeg kalder indre oceaner. De indre oceaner er alle steder og det her ocean kunne være dit eller alle andres for den sags skyld.

10. Når man lytter til mit album skal man…

– Være der for musikken, ligesom den altid vil være der for dig.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent