fbpx

Palace Winter overtager forladt tennisbane i deres tredje og sidste ‘Tennis Court’ live session

Foto: Dennis Morton

Bandet Palace Winter brugte sommerens lockdown på en øde tennisbane i København.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Tidligere i år udgav duoen Palace Winter deres tredje album …Keep Dreaming, Buddy som vores anmelder gav rosende ord – læs anmeldelsen her. Et album med drømmende numre i et lydunivers med smæk på synthesizere og rumklangsvokal. Nu udgiver de en hybrid live session af hymnen “1996” fra førnævnte album. For Caspar Hesselager og Carl Coleman, som sammen danner Palace Winter har brugt sommerens lockdown, på at finde en helt speciel og mærkværdig lokation til videoen. Valget blev på toppen af en bygning i København, hvor bandet har overtaget en forladt tennisbane. Det kan umiddelbart lyde en smule fjollet, men resultaterne er blevet helt geniale. Farverne, lyden, filmningen og musikken spiller super godt sammen og bringer en helt speciel retro stemning med sig. Med denne video af “1996” afslutter de nu rækken af deres ‘Tennis Court Sessions’, af tre live sessions fra denne lokation. De andre sange er “Won’t Be Long” og “Top of the Hill” alle fra det nye album. Palace Winter formår at leverer endnu en gang med denne live session og den er klart et kig værd. Se den lige her og drøm dig tilbage til god musik i den danske sommervarme.

Læs også  Frit Løb blomstrer på sidste single inden EP

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent