fbpx

Mendoza er tilbage i et nyt og spændende projekt

Foto: Catherine P. Coleman

Mendoza er artisten med den rebelske attitude og vilde lyd. Nu er hun endelig tilbage i helt nye klæder.

Du kender nok det elektroniske kæmpehit “Lovedroggie”, som udkom helt tilbage i 2014, men som stadig er en sand klassiker til enhver fest. Nu er Mendoza med det borgelige navn Sandra Frederiksen, tilbage med en live session til sangen “Sweet Mama”, som er første del af projektet Fragile Guardian – som er det samlede begreb og titel for den kommende EP. Et helt nyt og meget spændende projekt hvor Sandra Frederiksen tager udgangspunkt i sig selv, og kommer til at blive akkompagneret af fire større videoproduktioner. Med Fragile Guardian er formålet at åbne op om de svære følelser og bange forudanelser, som kan opstå hos kvinden når hun står overfor at skulle være mor. Og især hele ligestillingen på arbejdsmarkedet når en kvinde bliver gravid. For sådan en situation stod artisten selv i for tolv år siden hvor hun skulle kombinere identiteten som mor og artist, hvilket ikke altid kan være en nem opgave. Nu står Sandra Frederiksen – et årti senere, gravid igen og med en helt ny og anden ro, og hun har nu valgt at åbne op for hele den oplevelse i et musikalsk univers, hvor denne live session af “Sweet Mamma” er første dør ind til dette nye univers. Det er en helt ny side af kunstneren Mendoza, som er yderst spændende og ikke mindst super stærk. På “Sweet Mama” er Mendoza mere blød og soulet i sin lyd, men det klæder hende virkelig godt – et super lækkert nummer og du kan se den dertilhørende live session lige her:

Læs også  Den norske indie-folker Louien er tilbage efter at have mistet lysten til at skrive
Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent