fbpx

brenn. udtrykker deres frustration over verdenstilstanden på deres nyeste single

Foto: Henriette Sagfjord

Intens rocksingle, smagt til med din yndlings poplyd.

brenn. er den norske drengeduo bestående af Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen. Drengene er kendt for deres musikalske og følelsesmæssige umiddelbarhed. Og netop den spiller også ind i temaet på deres nyeste single “Bråkmaker”, der handler om bandets frustration over ikke at kunne spille live på grund af corona. brenn. har længe været kendt for deres fantastiske moderne rockmusik, der blander det bedste fra rockens rå intensitet med poppens catchy melodier.

“Bråkmaker” starter ud med et sprødt elektronisk guitarriff, der virkelig sætter tonen for sangens mere aggressive lyd. Der er virkelig tale om en sang, man har lyst til at hoppe og danse rundt til derhjemme, mens man glæder sig til, at verden åbner op igen. brenn.s guitarlyd er som altid helt fantastisk, og den får virkelig lov til at skinne på “Bråkmaker” Lyt til sangen på din yndlings streaming platform:

Læs også  Tessas nye single er "Mums"

Spotify
Apple Music

 

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent