fbpx

lil cat bringer varme til den kolde juletid

Foto: Sara Kofoed-Nielsen

Intet mindre end en salsadreven julesingle er ude fra det spritnye band lil cat.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Corona har bragt mange ting med sig, for eksempel det helt nye danske lo-fi band lil cat. Bag bandet finder man nemlig parret Mads Vadsager (Dusin) og Cathrine van Leeuwen, og sammen kom de på idéen om at ikke bare danne par, men band. Gennem deres musik deler de ud af historier og oplevelser fra forholdet, og juletiden er heldigvis ingen undtagelse. I dag er de nemlig ude med deres take på en julesang, nemlig sangen “christmas sweater”. Det specielle ved denne sang er at den har et salsadrevent omkvæde, som giver sangen et sjovt twist og bringer lidt varme til den ellers kolde tid. På “christmas sweater” synger de om at cat måske holder lidt mere af julen end Mads gør. Vi har netop tilføjet den til vores juleplayliste, som også har fået flere nye sange tilføjet – find playlisten her.

Find også “christmas sweater” på din foretrukne streamingtjeneste:

Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent