fbpx

De unge fyre bag Young Couple er ude med fin musikvideo

Foto: Anton Bremer 

De fem medlemmer fra bandet Young Couple har udgivet en musikvideo, som tager dig med ind i det ungdommelige sind.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Bandet Young Couple udgav i sidste uge deres debut-EP The Past Is Just a Piece, som vi havde blandt vores favoritter i ‘Ugens vigtigste albumudgivelser‘. Her i dag, en uge efter deres debutudgivelse, er de klar med en musikvideo til EP’ens titelnummer. Den er instrueret af Emma Egede Skafte og giver deres sirlige alternative-rock univers et visuelt billede, som passer virkelig godt til den ungdommelige lyd bandet har. Musikvideoen har et fedt DIY udtryk, som er en tendens vi ser for tiden og som er med til at skabe et ekstra stemningsfuldt udtryk til både det lydmæssige og visuelle. I videoen afspejles bandets tematikker, som blandt andet den nervepirrende og naive tilstand, man kan opleve som et ungt menneske, og det hele smelter fint sammen i Young Couples musikalske lydbillede. Se videoen til “The Past Is just a piece” lige her:

Læs også  Nyd hvert sekund med Mina Okabe

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent