fbpx

Pop-debutanterne CHIVVY udgiver i dag den følelsesladede “Red Water”

Foto: Emil Daniel

Medfølelse for de liv, der bliver forfulgt eller sidder i fangeskab skinner stærkt igennem på CHIVVYs debutsingle.

 

CHIVVY har i høj grad noget på hjerte på deres debutsingle. “Red Water” er titlen på singlen og det er der en grund til, “Red Water” referer nemlig til blodet i vandet efter en hvalfangst. Det fremstår tydeligt af teksten at CHIVVY har enormt meget empati for de lidende hav væsner, både dem der bliver slagtet i vandet og dem der sidder i fangeskab. Men sangen handler ikke kun om dyr, den handler også om den uretfærdighed der generelt hersker i verden.

“Red Water” er en utroligt smuk sang og den blide, men sørgmodige vokal formår virkelig at fremstå meget kraftigt. Instrumenteringen og vokalen arbejder sammen til at lave en nærmest ekko agtig effekt. Temaet med vand går længere end teksten, det er også at fornemme i sangens styrke, der nærmest vokser lige som ringe i vandet og tankerne bliver også ledt hen på hav storme. Det bliver helt sikkert spændene at se hvad CHIVVY ellers har i ærmet til os. Lyt til sangen på din yndlings streamingplatform:

Spotify
Apple Music

 

 

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent