fbpx

Spil julen ind med Bands of Tomorrows julesoundtrack

Foto: girl in red // Isak Jenssen

Julen banker på døren, og i den forbindelse har vi samlet en række af vores favoritjulesange fra små som store artister. Følg playlisten på Spotify og kom i julehumør sammen med os, girl in red, Celeste, Sam Smith og mange flere.

Vi kender alle klassikere som “Last Christmas”, “Driving Home for Christmas” og “All I Want For Christmas Is You”. Men selvom de gode gamle kan noget helt særligt og for mange nok rummer masser af nostalgi, der sender tankerne tilbage til alle de gode juleminder, er det altså også altid dejligt med nye friske toner. Her er norske girl in red, Emma Steinbakken, Emelie Hollow og SKAAR gode eksempler på artister, som indfanger julens mange følelser og stemninger på en ny og forfriskende måde. De tre sidstnævnte medvirker i henholdsvis sæson et og to af den norske Netflix-serie Home For Christmas – og i den forbindelse har SKAAR tidligere fortalt:

Læs også  Ugens Uimodståelige // uge 11

Vi vidste ingenting om serien og tænkte egentlig bare, at vi ville skrive om noget, som måske ikke var blevet skrevet om så mange gange før, når det kommer til julesange. Ensomhed i julemåneden er jo på en måde noget, der er blevet sat større og større fokus på de sidste par år. Specielt i Norge har der været rigtig mange artikler om, hvor mange nordmænd der har været ensomme henover julen de sidste år – og det er der rigtig mange mennesker, som kan sætte sig ind i. Så jeg tænkte, at det var fint at skrive en meget ærlig sang til de folk, som måske ikke glæder sig så meget til julen.

Udover ovenstående kan du på vores juleplayliste finde Sam Smiths smukke fortolkning af “Have Yourself A Merry Little Christmas”, Alexander Oscars udgave af julebangeren “This Christmas” og ikke mindst den nye originale julesang fra den britiske soul/R&B-komet Celeste, “A Little Love”. Følg playlisten nedenfor og tag hul på julen med manér.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 17
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com