fbpx

Carrie White og Pari Penn gæster Posten til Bands of Tomorrows Uimodståelige

Foto: Carrie White & Pari Penn // Mathis Schmidt & Julius Ambrosius

Vi kan nu endelig offentliggøre endnu et lineup til Bands of Tomorrows Uimodståelige – denne gang årets sidste, som foregår den 12. december. Carrie White gæster scenen sammen med duoen Pari Penn på Posten i Odense, og det bliver stensikkert en fest.

I dag er vi klar med det fulde program til Bands of Tomorrows Uimodståelige, som for tredje gang løber af stablen på skønne Posten i Odense. Første act, som vi er glade for at kunne byde velkommen, er Carrie White, som dyrker nutidens lyd i et spændende og mystisk lydunivers. De udgav tidligere på året deres debutsingle “Sci-fi”, som indfanger kontrasterne mellem det brutale og det fine i Carrie Whites undergrunds/elektroniske univers. Vi er fan af denne nye danske gruppe, som i den grad repræsenterer en kreativ og ungdommelig vibe. Andet act, vi kan annoncere til vores koncertaften, er den Aarhusianske og EP-aktuelle duo Pari Penn. I fredags udkom deres debut-EP Apartment i allerbedste beedroom-pop stil. Deres lyd er 80’er inspireret i et minimalistisk og velproduceret popunivers, og det er svært ikke at flyde hen i deres lyd. Duoen har sågar været Ugens Upcoming, og vi er glade for, at de kommer og gæster Carrie White på scenen til en aften i musikkens tegn.

Sæt et kryds i kalenderen lørdag den 12. december og tag en ven/kæreste/roomie eller date med under armen, så I sammen kan nyde en aften med livemusik på Posten i Odense. Det er fuldkommen kvit og frit, og det kan kun blive en fest med Carrie White og Pari Penn ombord. Vi glæder os til at se dig! Find den officielle facebook-begivenhed her.

Lyt til Pari Penn her.
Lyt til Carrie White her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent