fbpx

Laura Groves leverer endnu en perle på “Foolish Game”

Foto:  Evan Mason

Endnu en single fra den kommende EP ‘A Private Road’ fra Laura Groves er ude, som samtidig annoncerer coronavenlig koncert.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den super talentfulde sangerinde Laura Groves teaser endnu en gang fra den kommende EP A Private Road, som udkommer den fjerde december – og som vi er meget spændte på. For med den nye single “Foolish Game” er der endnu god grund til at glæde sig. Sangen har en fængende melodisk klang tilsat Laura Groves smukke vokalharmonier. Om “Foolish Game” udtaler Goves selv:

“Foolish Game” er en sang om spændingen mellem det at være glad og såret i en situation, som du ikke kan give slip på – hårdheden og ømheden ved at underkaste sig i det samme mønster, selvom vi godt ved, at det kan være dårligt for os, og styrken, der kan komme af at blive opmærksom og tage kontrol. Jeg ønskede at fremkalde følelsen af en langsom dans ved enden af en aften og de tanker, der kan gå igennem dit hoved på rejsen hjem bagefter.

Netop dette tankemylder er centrum for den fine sang, som på sin vis både er en smule trist, men også stærk og smuk. Der er ingen tvivl om at Laura Groves er en dygtig musiker og sangskriver og den ellevte december kan man opleve hende i en livestream fra Folklore i London.

Læs også  RAVN vil lære os at naturen vinder hver gang

Se og hør Laura Groves “Foolish Game” her.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent