fbpx

Smooth og cool debutsingle fra Kalchen

Foto: Luca Bilbo Rasmussen

Kalchen præsentere sin første single, der er fyldt med selvsikkerhed og charme.

Har du nogensinde prøvet at gå ned af gaden og pludselig få øjenkontakt med en gudesmuk person – men du turde ikke sige noget for du kendte jo ikke vedkommende. Den følelse kender Kalchen rigtig godt, så godt at han har skrevet en sang om det. “Beautiful Strangers” er en virkelig dejlig sang, der indeholder det hele, fra sprød vokal, chill beats, og en helt formidabel saxofon solo.

Kalchen beskriver på “Beautiful Strangers” den der underlige, naturlige tiltrækning man nogle gange kan få til en helt fremmed, men som man aldrig tør handle på. Både Kalchens følelse af afmagt og beundring, skinner klart igennem og gør sangen enormt relaterbar.
Lyt til sangen på din yndlings streaming platform:
Spotify
Apple Music

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent