fbpx

Nye dejlige chill vibes fra fantasiske Arlo Parks

Foto: Alexandra Waespi

Svaj, dans og smil med på Arlo Parks’ nye single “Caroline”, der ligger op til godt humør.

Arlo Parks er i øjeblikket med raketfart på vej mod stjernerne. Efter at havde arbejdet med kæmpe navne som Billie Eilish og Harry Styles, må man sige at fremtiden ser lys ud for Arlo Parks. “Coraline” efterfølger singlerne “Grenn Eyes” “Hurt” og “Black Dog”, der alle sammen har været hitsingler i deres egen ret. Vi kan roligt glæde os til den 29 januar til næste år, for der udkommer Arlo Parks debutalbum Collapsed In Sunbeams endelig, og det bliver bestemt et lyt værd.

“Caroline” er en virkelig behagelig sang, der svæver rundt omkring lytteren og den er også fyldt med relaterbare temaer. Ulykkelig kærlighed er igen på spil og i “Caroline, udforsker Arlo Parks de følelser man kan stå med, når passionen man plejede at havde for ting er svundet bort. Med sin åndelette vokal og funky guitartoner, har Arlo Parks uden tvivl igen skabt et hit.

Lyt til sangen på din yndlings streamingplatform:

Spotify
Apple Music

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent