fbpx

CHINAH er ude med vaskeægte R&B-banger til din fredag

Foto: Stephanie Staal

CHINAH skruer op for banger-potentialet på deres nye single, der passer perfekt til at få sat gang i din fyraftensfredag!

Det er altid spændende når den dygtige og cool Københavnertrio CHINAH er ude med nyt musik. Trioen der består af Fine Glindvad (forsanger) og to gange Simon, henholdsvis Simon Kjær (Guitarist ) og Simon Andersson (Pianist). Tilbage i 2018 udgav de deres debutalbum ANYONE, der viste at de var kommet for at blive.

I dag er de ude med singlen “Promise”, der virkelig vækker mindelser til R&B-hits fra fordums tid, og også adskiller sig fra deres andet aktuelle nummer “Eternal Blue”. Et band der ellers er svær at genre bestemme helt kategorisk, som bevæger sig rundt i forskellige genre og som i deres spæde start var mere akustisk form. De har bevæget sig mod det elektroniske synthpop, men blander i det hele taget en masse genrer. Det er noget af det, der gør det spændende at følge dynamiske CHINAH, som med dette nummer igen cementerer deres status, som et af de mest progressive bands på den danske scene.

Læs også  Coach Party ude med EP

Lyt til det nye R&B-hit herunder

– Spotify her
– Apple Music her

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent