fbpx

T. Evann ser helt klart på sin nye sprøde single

Foto: Kane Layland

Den Londonbaserede spirende-kunstner T. Evann er i dag ude med en forsmag på sit nye album, der rammer gaden lige om hjørnet – 8. december i år.

Der er allerede udkommet en lille håndfuld singler fra den unge vidtfavnende artist T. Evann, der favner alt fra shoegaze og indiepop/rock til R&B og hiphop. Sidste år udgav han debutalbummet Give (Take) – en down to earth plade med lækre guitarelementer og en legende vokal fra herren selv. Den 8. december udkommer opfølgeren – EP’en Headblush. På den nye single “Clearer” udviser T. Evann igen tegn på sit underspillede talent med sine lækre guitardrevne produktioner.

Læs også  Betty Bass: Tre numre jeg hører på repeat

Han fortæller selv, hvad den nye nummer handler om således :
At se vigtigheden af ​​kreative pauser, og hvordan det kan udvikle og forbedre produktiviteten (…) “Clearer” blev skrevet efter en kort periode med skriveblokade. Efter denne tid var gået, var der et udbrud af kreativitet, der var langt større og klarere end den tidligere. Disse stillestående faser er dog sundt at gennemgå, og det er noget, som kunstnere – inklusive mig selv – ofte kan glemme.

Der er ikke umiddelbare tegn på skriveblokade, når man ser på den unge artist velassorterede produktioner i løbet af dette år. Hør den nye single og se frem til EP’en Headblush rammer gaden.

Læs også  Ny single fra The Sleeping Man Project

– Lyt på Spotify her.
– Lyt på Apple Music her.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent