fbpx

PREMIERE: Ozzy Wacko viser attitude i ny DIY-musikvideo

Foto: Casper Enzo.

Den blomstrende danske rapper er netop ude med “Outer Space” og en dertilhørende musikvideo.

Siden rapperens udgivelse af EP’en Flags har Ozzy Wacko udgivet et arsenal af singler og vist, at han sigter mod stjernerne. Nu er han ude med en spritnye single, “Outer Space”, med en dertilhørende musikvideo. Videoen er skudt og produceret af rapperen selv og hans ven Casper Enzo, som driver second-hand butikken Before Midnight, som har sponsoreret tøjet til videoen. Netop hele den konstellation sætter prikken over i’et på musikvideoens ægte DIY-stil, som også har været et bevidst valg for den unge rapper. Musikvideoen repræsenterer både en bevidsthed om at turde stå på egne ben samt en ægte hiphopattitude og -vibe, som ikke er til at overse. Om “Outer Space” fortæller Ozzy Wacko:

Selve sangen handler om at skubbe ting til siden, som ikke er nødvendige at holde fast på – og hvordan man nemt kan ende med at hive rusmidlerne frem, når disse ting bliver for svære at skubbe til siden. Selve projektet er dog, hvad der gør hele udgivelsen speciel. Her handler det om at være selvstændig, da det er noget, der præger vores arbejdsproces rigtig meget. Hele projektet generelt er et selvstændigt collab mellem mig selv og Enzo. Når man er en small fry, betaler det sig nogle gange bedre at sætte sig ind i tingene og lære at gøre det selv.

Der er ingen tvivl om, at Ozzy Wacko ved, hvordan tingene skal stå og tør at vise nogle sider af sig selv, som kan være svære at skulle vise frem – og det er noget, man kan komme langt med.

Se DIY- musikvideoen til “Outer Space” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent