fbpx

Smuk debutsingle fra danske Nicoline Saga

Foto: Line Westerboe

Den nye danske artist Nicoline Saga er ude med et fint indiepopnummer – en stærk debut!

Den køberhavnerbaserede sanger og sangskriver Nicoline Saga kalder selv sit første udspil for heksepop, uanset hvad det betyder, har hun skabt en stemningsfuld debutsingle med et væv af stemmer med backvocals og et fremdrevent beat. Singlen hedder “Sisters on the Moon”- der er første udspil og forsmag på hendes kommende EP, der skulle udkomme i 2021. Selv fortæller den nye kunstner således om hendes nummeret:

Sisters on the Moon’ er en hyldest til de kvinder der lytter, forstår, og giver mig kræfter, til at være den jeg er, og til min datter som forhåbentligt skal vokse op i en verden, der i højere grad er præget af ligestilling og retfærdighed, end den verden vi lever i i dag. Hvis jeg kan lave noget musik, der giver lidt ild i maven hos andre til at fortsætte hvor der er modstand, så er jeg glad, for det er den slags musik, som jeg selv elsker at lytte til – ild-i-maven-musik

Med singlen medfølger der også en smuk musikvideo i melankolske farver, der er instrueret af Søren Brydesen fra Den Danske Filmskole.

Du kan tjekke den nye single og musikvideo ud her.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent