fbpx

Fuld fart fremad på ny single fra rock-popgruppen Romero

Foto: Kaytlin Hickey

Den australske rockpop-kvintet, Romero deler den nye powerfulde single “Troublemaker” i dag.

Det energifyldte band fra Melbourne sparker dørene ind med deres punkede popmusik med guitarriffs, energiske trommer og pumpende bas. Alt dette tilført forsangerinden Alanna Olivers stærke punkvokal i et hæsblæsende tempo. Udover forsangerinden tæller bandet Adam Johnstone på guitar, Fergus Sinclair på guitar, Justin ‘Murry’ Tawil på bas og Dave Johnstone på trommer.

“Troublemaker” har en retro 80’er punklyd i sig, men samtidig en moderne og frisk lyd. Det australske band har i det hele taget en befriende tilgang til musikken og deres lyd. Udover den nye single udgav de en dobbeltsingle tidligere i år med numrene “Honey” og “Neapolitan”, og det skal blive spændende, om der snart kommer et album.

Læs også  Ny spændende single fra Uden Ord

Lyt til det energifyldte nummer på din favorittjeneste:

– Lyt på Spotify her.
– Lyt på Apple Music her.

Tags: