fbpx

Fuld fart fremad på ny single fra rock-popgruppen Romero

Foto: Kaytlin Hickey

Den australske rockpop-kvintet, Romero deler den nye powerfulde single “Troublemaker” i dag.

Det energifyldte band fra Melbourne sparker dørene ind med deres punkede popmusik med guitarriffs, energiske trommer og pumpende bas. Alt dette tilført forsangerinden Alanna Olivers stærke punkvokal i et hæsblæsende tempo. Udover forsangerinden tæller bandet Adam Johnstone på guitar, Fergus Sinclair på guitar, Justin ‘Murry’ Tawil på bas og Dave Johnstone på trommer.

“Troublemaker” har en retro 80’er punklyd i sig, men samtidig en moderne og frisk lyd. Det australske band har i det hele taget en befriende tilgang til musikken og deres lyd. Udover den nye single udgav de en dobbeltsingle tidligere i år med numrene “Honey” og “Neapolitan”, og det skal blive spændende, om der snart kommer et album.

Lyt til det energifyldte nummer på din favorittjeneste:

– Lyt på Spotify her.
– Lyt på Apple Music her.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent