fbpx

Duoen Statisk sigter højt på deres debut og rammer plet

Foto: Daniel Hjort

Efter første lyt til debutsinglen “Højhus” er det svært at komme ned igen.

Statisk er navnet på den spritnye duo fra Odense. Mathias Ranch Skov og August Kulmann har haft op og nedture i rejsen på at finde sin vej i tilværelsen. De endte med at gå mod drømmen og forfølge deres kærlighed til musik, som de to unge fyre har haft et sammenhold omkring. Nu er første udspil endelig ud,e og det er noget af en debut. “Højhus” er en sang om udbrændt kærlighed og en rus, som er svær at komme ned fra. Melodien er super fængende og energisk og især Mathias Skovs vokal, som til sidst bliver helt hæs i en råben af teksten i en hæsblæsende præstation. Om sangen uddyber de:

Højhus handler om at nå toppen, samtidig med at bunden truer og kalder. Det kan være et billede på noget, som man ikke kan håndtere, gerne vil have mere af eller gerne vil holde sig fra.

Statisk er lyden af den vilde ungdom på godt og ondt, og “Højhus” er en solid debut fra den nye duo. Vi er spændte på at høre, hvad der ellers kommer fra duoen. Lyt til deres single på din yndlingsplatform.

Lyt på Spotify her.
Lyt på Apple Music her.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent