fbpx

Svensk singer/songwriter er ude med svævende indierock

Foto: Olof Grind

Den svenske Linn Koch-Emmery er i dag ude med sit første nummer  – “Hologram Love”. Lyt til det dragende nummer herunder, der er en forsmag på hendes kommende debutalbum.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den svenske indie-stjernefrø Linn Koch-Emmery har hurtigt gjort sig bemærket i det nordiske musiklandskab. Nu debuterer hun endelig med sin første single “Hologram Love”. Med guitardrevne indierock bygget på stærke melodier og vedrørende tekster. Sangen handler om måske at få en anden og ny chance med en tidligere stor kærlighed. Og selv reflekterer hun således over sit nye nummer:

“Hologram Love” handler om en tanke, som jeg minder mig om, om at mennesker kan komme tilbage, hvis  man var ‘meant to be’. Følelsen af, at du måske løber ind i hinanden på bussen, i supermarkedet eller i en bar om 10 år fra nu, og at du får en ny chance. Du har sandsynligvis glemt alt om det i løbet af den tid, men det kan være en trøstende tanke.

 

Læs også  Australske Skegss laver punk med humor

Du kan lytte til det nye udspil på din foretrukne streamingtjeneste:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

 

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent