fbpx

På “Aldrig Været I Tvivl” er man ikke i tvivl om, at Szim er kommet for at blive

Foto: Elisabeth Eibye

Endelig er der nyt for det nye hiphop-stjerneskud Szim. Hun er ude med singlen “Aldrig Været I Tvivl”. Et vaskeægte fredagsnummer.

Den danske hiphopartist Szim har med sine nu tre udgivne singler bevist, at hun både mestrer rappen og de mere dansable numre. Nu er hun ude med endnu en banger til din weekend med nummeret “Aldrig Været I Tvivl”. Beatet er et, Yo Akim engang viste hende, og som Szim efterfølgende har arbejdet videre på. Sangen kan ses som en hyldest og fejring af at turde være sig selv og gøre sin ting, hvilket man må sige, Szim er et pragteksemplar på. Hun uddyber:

– Jeg føler, den her sang stikker dybere. Den er personlig, fordi den handler om et mindset, jeg prøver at efterleve. En slags reminder; hey, husk lige at du er sej. Den forbliver i det elektroniske univers, men jeg synes, den viser en ny side af, hvad jeg kan. Jeg håber, tracket kan hjælpe nogle, der føler sig anderledes eller føler, de ikke passer ind. Jeg håber, det kan give dem følelsen af, at det er okay, og ingen er alene om det. Husk, at det er dit liv, og du skal tro på dig selv.

Sangen bliver båret af et catchy elektronisk beat med en rappende Szim henover, og det fungerer virkelig godt.

Så sæt denne fredagsbanger på og dans weekenden ind med Szim.

Lyt på Spotify lige her.
Lyt på Apple Music lige her.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent