fbpx

PREMIERE: Reveal Party inviterer dig ind i deres inderlige univers i intim live session

Foto: Gloria Berenice Moreno

I dag har vi en meget spændende premiere klar. Reveal Party har skabt en rørende og intim liveudgave af hele deres debut-EP ‘You Stole A Year Of My Life’.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Reveal Party er et nyt, spændende og ikke mindst ærligt band. Her bliver der ikke lagt skjul på de udfordringer og tanker, der ligger bag, det at skulle accepteres af omverden, når ens biologiske køn nødvendigvis ikke har været det rette for en. Frontpersonen i Reveal Party er den transkønnede Emily, som med hendes projekt vil skabe musik, som transkønnede verden over kan relatere til. Tidligere på året udgav de deres debut-EP You Stole A Year Of My Life, som omhandler Emilys lange kamp om at få hormoner, som bød på mange personlige kriser. Og den lange og hårde rejse er måske inspirationen til EP’ens titel.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 19

Disse følelser er hovedessensen på pladen, og det er virkelig smukt. Nu har de skabt en ligeså fin og rørende live session med ikke kun en sang, men hele EP’en fra start til slut. Ligesom musikken, er setuppet intimt, og Emilys vokals står skarpt i sin inderlighed og vibrerende fraseringer. Med denne live-session kommer man hurtigt ind i Reveal Partys univers, og det er en yderst smuk og fin oplevelse.

 

Se Reveal Party spille You Stole A Year Of My Life lige her:

 

Se videoen lige her

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent