fbpx

Kvartlivskrisen bliver præsenteret i et væld af farver og følelser

Foto: Thit M. Berthou

Mørkeblødt viser alle de minde sjove og smertefulde facetter ved livet som ung mand.

Den evige ungdom og rus, bliver fejret og fordømt på Mørkeblødts nyeste single “Vi Danser”. Bag Mørkeblødt finder vi August Otto Sandfær, en ung mand fyldt med følelser. Hver sang vi hører fra Mørkeblødt føltes i høj grad som et notat i en dagbog om kunstnerens eget liv, og “Vi Danser” er ikke anderledes.

// I perioden jeg skrev nummeret, var jeg meget fyldt af sådan en opgivende “fuck det hele, nu skal der festes og danses”-agtig følelse, hvilket også er den stemning, jeg har prøvet at indkapsle i nummeret. //

Læs også  Oscar Lang udgiver en single om alle stemmerne i hans hovede

August Otto Sandfærs vokal har en meget unik klang, der nærmest leder tankerne hen på legender som Depeche Mode, og det er bestemt ikke dårligt selskab at være i. Beatet er forholdsvis simpelt og tungt, og tilføjer sammen med vokalen noget mørke til nummeret.

Lyt på Spotify her.

Lyt på Apple Music her.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent