fbpx

Flyv som en vinder med Elsker Dig For Altid

Foto: Nina Gantriis Møller

Den nye danske artist Elsker Dig For Altid er i dag ude med ny forfriskende synthpop til din lillefredag.

Bag det nye elektro-pop projekt Elsker Dig For Altid står William Nielsen, som har skabt en fængende elektronisk lyd med autotune, men samtidig finder sin helt egen lyd deri. Den rammer meget godt ned i tidens tendenser, og man kunne sagtens se dette nummer som et rigtig radiohit.

“Flyv Som En Vinder” er sidste single inden debutalbummet af samme navn udkommer, den 11. december. En sang, der handler om at turde, og dermed stå tilbage som en vinder i sit eget liv. Det er et energisk, men samtidig melodisk og kontrolleret nummer med fuld brug af synthflader, et pumpende beat og intens autotune vokal.

Læs også  Cautious Clay deler 90'er-inspireret musikvideo og glædelig album-nyhed

Lyt til den dugfriske single, der netop lige er udkommet!

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent