fbpx

10 hurtige til… Gavin Haley

Foto: Ashley Osborn 

Den LA-baserede sangskriver, sanger og multiinstrumentalist Gavin Haley er i morgen, fredag den 12. november, ude med sin EP ‘Unfolding’. Vi har i den anledning stillet den amerikanske artist 10 hurtige spørgsmål i forbindelse med den nye udgivelse.

For Gavin Haley, som er opvokset i Lousville Kentucky, har livet ikke været en ren dans på roser. Han har kæmpet med mange personlige ting, som stoffer og sit mentale helbred. Den nye EP Unfolding udspiller sig fra den følelsesmæssige rutsjebanetur, han nu har været på, som har resulteret i denne EP med et meget personligt tekstunivers, som tager lytteren med, på netop den rejse han selv har været igennem. Lær ham bedre at kende og varm op til Unfolding med 10 hurtige spørgsmål lige her.

1. Min musik er…

– Et udvalg af ting ting, som jeg ikke rigtig forstå om mig selv og verden.

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Musik inspirerede mig til at fortsætte i livet. Der er uendelig ting at lære og det er der altid for mig. når jeg har brug for det. Det er en smuk udtryksform.

3. Jeg finder inspiration i…

Verden hvor vi bor. Jeg elsker at se den verden vi lever i.

4. Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille min nye EP, er…

– Er der en mulighed for at vælge dem alle sammen? Men jeg savner virkelig Utah og kan ikke vente med at spille der igen.

5. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– Er at vente på at blive inspireret. Du kan ikke tvinge sådanne følelser frem.

Læs også  10 hurtige til Uimodståelige JOLES

6. Sangen, jeg har arbejdet mest med på Unfolding, er…

– Det må nok være “So Sick Of Love”.

7. Om Unfolding ville folk blive overrasket over at vide…

– At jeg skrev det meste af den på en uge. Det var en meget intens uge, hvad angår følelsesmæssige op-og nedture.

8. En sang på albummet, som fortjener et ekstra lyt, er…

– “2FU” eller “Be there for you”. De to sange blev til aller nemmest og jeg føler at de har de mest rå følelser.

9. Historien bag albummets titel er…

– Jeg følte at disse sange, alle var hver deres form for vejspærring eller temaer i mit liv. De skete alle på meget kort tid. Unfolding er mig, som giver slip og putter det ind i musik. Mere vækst og at være mit eget menneske.

10. Når man lytter til min EP, skal man…

– Være i en bil eller hænge ud.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent