fbpx

Få et smil på læben med denne nye sprøde single

Foto: PR

Den spirrende artist Conor Albert vækker mindelser til en anden London artist, nemlig Tom Misch. Nu er han teamet up med den sangerinden Alice Auer, og er ude med den jazzinspirerede single “Smile” – i samme ombæring annoncerer fælles EP.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den engelske artist Conor Albert er en af de helt nye spændende artister på Londons musikscene. Tidligere i år udgav han EP’en Collage 1 med sine lækre jazzede beats og organisk lyd, som sætter rammen for forskellige dygtige sangerinder, såsom Carmody, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med førnævnte Tom Misch. Nu har han fundet sammen en anden dygtig sangerinde – Alice Auer. To kunstnere, der hver især er værd at tjekke ud. og nu er de sammen ude med singlen “Smile”, der er en forsmag på deres fælles kommende EP, der skulle udkomme i starten af 2021.

Læs også  Heartland Festival offentliggør første hovednavn til 2022

Alice Auer er en britisk singer/songwriter og har inspiration i jazzens verden. Hun har et par singler ude, og på blandt andet “October “får man smag på hendes forførende og unikke vokal samt dybfølte sangskrivning.

Udspillet har et lækkert jazzet-beat, der trækker tråde til hiphoppen med groovy guitar og Alice Auer, der viser sine sangtalenter både fra hæshed til krystalklare og overlegne fraseringer. Conor Albert får også vist sine guitartalenter. Nummeret omfavner ideen om ikke at leve i fortiden eller fremtiden, men i nuet, hvor lytteren opfordres til at smile lidt. Sæt kaffen over og lyt til det nye nummer i ly fra regnvejret.

Læs også  Alice Pisano blev inspireret i sit barndomshjem og skrev singlen "Seventeen"

[/ihc-hide-content]

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent