fbpx

Besynderlig og vidunderlig indiepop fra Drug Store Romeos

Foto: Erin Hambly

Forunderlig og original indie, der leder tankerne hen på forårsvibes.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Drug Store Romeos er et helt nyt band på indiescenen og med deres nyeste single “Jim Let´s Play” lader det til at de er her for at blive. Der er ingen tvivl om bandets originalitet, siden 2019 hvor bandet debuterede med singlen “Now You`re Moving”. De har udgivet tre singler, der alle viser at bandet i den grad har deres helt egen lyd. Det er også nemt at høre, hvor godt trioen må kende hinanden – det er som om at man kan mærke det stærke venskab igennem sangen.

Læs også  by:Larm annoncerer de første 9 artister til lineuppet

Drug Store Romeos leverer en fantastisk lytteroplevelse, med en nærmest dæmpet og fin vokal, der alligevel viser sin besynderlighed i form af en hvis katte mjaven i omkvædet. “Jim Let´s Play” er en rigtig hyggelig sang at sætte på, når man sider under tæppet i vintermånederne og gerne vil drømme lidt om foråret.

Drøm dig væk med sangen lige her:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent