fbpx

Alternativ atmosfærisk rock fra danske Kúlu

Foto: Kúlu

Støjende, melodisk og atmosfærisk – “Grandees” er en dejlig genre bastard, med elementer fra mange verdener.

Kúlu stræber stort med deres nye single “Grandees”, der netop handler om at opnå så meget så muligt her i livet, uden at se sig tilbage. Kúlu har haft et travlt 2020, med “Grandees”, som værende bandets fjerde singleudgivelse i år.

Den nye single så dagens lys på et gammelt flygel i Odense, men da havde sangen en noget mere stille og poppet vibe. Det ændrede sig alt sammen da den blev præsenteret i øvelokalet, for der skulle selvfølgelig noget støj til. Man kan igennem nummeret ane at dens skelet er en popsang, men de rockede elementer tilføjer uendelig vis af nuancer. “Grandees” giver bandet lov til at eksperimentere en hel masse med både guitar lyd og vokal, hvilket giver en dejlig original lyd.

Læs også  VEGA lancerer ny digital koncertserie

Lyt til nummeret her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent