fbpx

Lukas Claude viser en ambition på sin seneste single

Foto: Helen Røstum

Norge har endnu et stærkt upcoming talent, som er værd at tjekke ud. Lukas Claude er kun 21 år, men viser en modenhed og styrke gennem sin musik.

Den 21-årige multiinstrumentalist Lukas Claude er ude med sin nye single “Impossible”, som udkom i fredags. I sin musik blander han på aller fineste vis genrer som urban jazz, hiphop, og pop, og skaber sig et helt unikt musikalsk landskab. Hans debut-EP Vivid udkom i 2019 til stor succes, og han er nu ude med et nyt nummer. “Impossible” er en kærlighedssang med et trygt og roligt udtryk. Det er en ægte ballade om ulykkelig kærlighed, hvor både vokal og instrumentale elementer står helt klart og nøgent på dette fine nummer. Det viser samtidigt et stilskifte for Lukas Claude, da nummeret viser en mere avant-garde og detalje orienteret lydside af den unge artist. “Impossible” er et varmt og smukt nummer, som virkelig viser den 21-åriges talenter og sans for detaljer. Så er du til kunstnere som Bernhoft, Frank Ocean eller Paul Simon, så skal du tjekke norske Lukas Claude ud.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 18

Lyt til “Impossible” her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent