fbpx

CHINAH giver endelig lyd fra sig med eksklusiv video-teaser

Foto: Stephanie Staal

Kalder alle CHINAH-fans – for nu er der spændende nyt i vente!

Den skarpe fan havde måske allerede regnet ud, at der var noget i gærde, da CHINAH i søndags delte en lydbid på Instagram med teksten “thursday”. Men nu er det altså officielt, og vi tør godt vædde på, at vi ikke er de eneste, som har ventet længe på denne her nyhed! For siden udgivelsen af 2018-albummet ANYONE, er det ikke ligefrem meget, vi har set til den roste poptrio CHINAH – lige med undtagelse af den A COLOUR SHOW-version af “Give Me Life”, der udkom i marts sidste år. Om det er corona-kedsomhed, der har sat skub i tingene på CHINAH-fronten, er ikke til at vide – men uanset hvad, klager vi ikke.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 21

Med en eksklusiv fans-only video – som kun kan ses, hvis man følger trioen på Spotify – afslører CHINAH her til aften, at de fredag den 20. november udgiver singlen “Promise”. Videoen kan ses via dette link, hvor du ligeledes kan presave singlen til din favoritplayliste.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com