fbpx

Så er der sumpet rock med spooky musikvideo lige i tide til halloween

Foto: Niclas Hawkesworth

Spooky retro, garagerock til fans af Black Sabbath.

Kip Macklejar er i høj grad en kunstner der har stillet sig op på nogle høje skuldre, med sin inspiration fra giganter som Led Zeppelin og Black Sabbath. Det har fra starten været vigtigt for Kip Macklejar at vise respekt til genrens fortid, samtidig med at han sætter sit eget præg på den. Det er blandt andet tydeligt at høre ved kvaliteten af produktionen, at musikken kommer fra en mere morderne tid.

Til Kip Macklejars tunge rocklyd, får vi også en flot animeret musikvideo. “The Coal Miner’s Daughter” fortæller en historie om Kip, der en mørk nat, møder kul minerens datter, der ved første øjekast ser ud til at havde brug for hjælp, men hun er i virkeligheden ond og vil havde kips´ hjælp til at vække de døde, hvilket han indvilger i. Sangen har en meget Cage The Elephant lignende lyd, der nok vil gøre mange rock fans meget begejstrede.

Læs også  boy pablo: Tre numre jeg hører på repeat

Se og hør “The Coal Miner’s Daughter” lige her, hvis du tør:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent