fbpx

Giv kedsomheden et los bagi med Oscar Langs Nye single

Foto: Lewis Evans

Der er intet behov for lykkepiller, for Oscar Lang er ude med et nyt glædesfyldt track.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Tænk på godt, gammeldags surf pop-rock alla The Beach Boys blandet med noget amerikansk østkyst-pop, så har du nogenlunde Oscar Langs lyd. “Antidote To Being Bored” er en livsglad sang, der får tankerne hen på store stadionrock bangere. Den London baserede, multiinstrumentalist, Oscar Lang har allerede, trods sin unge alder, vist sig som en produktiv herre. Med hele to albumudgivelser i 2018 og et i 2020 har han virkelig givet den gas.

Trods sit britiske ophav, har Oscar Lang en rimelig skandinavisk lyd, blandet med noget klassisk britisk punkattitude. “Antidote To Being Bored” har også noget psykedelisk over sig, der kommer til udtryk i nummerets omsluttende synthflader.

Læs også  Australske Tora kombinerer indie-rock og R&B

Hvis det lyder som noget for dig, kan du lytte til “Antidote To Being Bored” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent