fbpx

10 hurtige til Uimodståelige Szim

Foto: Elisabeth Eibye

Szim er vores andet act til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten den 7. november. Hun er en selvsikker og sej upcoming rapper – her kan du lære hende bedre at kende, inden koncerten på lørdag.

Szim er det nye kvindelig skud på den danske hiphopstamme, og har med hendes to udgivede singler “Pokus” og “Dårlig Til At Svare” vist, at hun indebærer flere niveauer i sin musikalitet, men også at hun i den grad kan fyre op for en fest. Vi er spændte på at opleve hende live på lørdag sammen med IVA. Du kan læse om hvad du kan forvente, med de 10 spørgsmål vi har stillet hende her.

1. Min musik er…

-Ærlig, anderledes, fyldt med energi og et indblik i mit univers. 

2. Jeg begyndte at lave musik fordi…

-Jeg Ikke kunne lade være. Jeg har altid haft musik som en naturlig del af mit liv.

3. Jeg finder inspiration i…

-Alt omkring mig.

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

-Burna boy i tap 1 tidligere på året. 

5. Det vildeste sted, vi kan forestille mig at spille, er…

– Orange scene.

6. Hvis ikke jeg var musikere, ville vi være…

Noget andet, som jeg ikke helt har fundet ud af endnu.

7. Jeg drømmer om…

-At blive en etableret artist og få slået mit navn fast.

8. Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

-At leverer det bedste jeg kan.

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

-Lytte efter, også bare være frie og være i de følelser det giver dem.

10. Til min koncert i Odense kan man forvente…

-En fest, selvom det er en sidde koncert kommer der masser energi og jeg glæder mig så meget til at komme og spille.

Så kom forbi Posten i Odense, denne lørdag den 7. november, og få det perfekte livemusik-fix, når både IVA og Szim, spiller op til fest! Det hele starter klokken 20, og du kan finde facebook-begivenheden her.

Læs også  10 hurtige til... Linn Koch-Emmery

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent