fbpx

Smuk dansksproget debutsingle til din efterårsgåtur

Foto:  Ivan Boll

Kom tættere på den foranderlige natur og drøm dig væk i den med Løvetands “Længes du”

Listen af dansksprogede folk-rock legender, er i dag måske blevet en anelse længere. Løvetands debut lover i hvert fald godt for bandets fremtid. “Længes du” afgiver i høj grad en naturlig efterårs vibe, og omhandler hvad man kan beskrive som det menneskelige efterår. Temaer som savn og længsel efter sommerfølelser og det at gå en mørkere tid i møde, men huske at lyset kommer tilbage en dag.

Bandet har også fundet inspiration til deres navn i naturen, da løvetand er et kælenavn til den udskældte mælkebøtte, der trods sin status som ukrudt formår at være smuk. Der er noget ur-dansk over “Længes du”, lidt ligesom stråtækte huse, hygge og sensommer viser.

Læs også  Karl Kristian har en klar opfordring til danskerne

Du kan se Løvetands “Længdes du” som live session, og du kan se den lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent