fbpx

To singler til ens pris fra svenske Miynt

Foto: Miynt

Chill grungeinspirerede sange om internettet, flyder ind i dine ører.

Så er der spændene nye toner fra Stockholmbaserede Miynt. Vi bliver rigtig forkælet i dag. For Miynt giver os nemlig ikke kun en, men to spritnye sange som passer perfekt til din chill playliste. Både “Give me palm trees and inner peace” og “Lovesong” er ifølge kunstneren selv “sange om internettet”, forstået på den måde, at de handler om skillet samt de udfordringer der er ved moderne og digital forbindelse mellem mennesker.

Stilen er cool og grunge/punket, især på “Give me palm trees and inner peace”, der klart er det mest energiske nummer af de to. Tankerne bliver ledt en lille smule hen på de danske Baby In Vain, der ligeledes spiller cool grunge med en feminin vokal. “Lovesong” er noget mere laid back og formår i højere grad at vække en mere melankolsk følelse. De to sange står i virkelig god kontrast til hinanden, med deres skiftende energiniveauer.

Læs også  Popsinglen "Poltergeist" er resultatet af at prøve noget nyt

Lyt til både “Give me palm trees and inner peace” og “Lovesong” lige her:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com

Musikskribent