fbpx

Pheobe Green rammer perfekt det at være uperfekt

Foto: Phoebe Phox

Den engelske artist Pheobe Green er ude med sin nyeste single og farverig musikvideo.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Golden Girl” er navnet på den nye sang fra 22-årige Pheobe Green, men også “navnet” på den perfekte pige. “Golden Girl” omhandler nemlig at det perfekte menneske ikke findes, og følelsen af, at man ikke gør det godt nok – især når det kommer til kærlighed og relationer. Trods sangens fine og relaterbare tekst, formår Pheobe Green at ramme en powerrig lyd og attitude i sangen, men også især gennem den dertilhørende musikvideo, hvor der er smæk på farverne, og hvor hun trods løbende mascara, har iført sig festligt tøj – blandt andet pallietbukser.

Læs også  PREMIERE: Yori kompenserer for alle de koncerter de ikke fik spillet med ny musikvideo

Pheobe Green er virkelig en artist, der ikke vil være styret af nogen eller være nogens “darling”. Hun laver synth indie-pop med kant og hun er værd at holde øje med. Sammen med den nye single og video, annoncerer hun EP’en med den passende titel I Can’t Cry For You, som udkommer den 3. december 2020.

 

Se den seje video til “Golden Girl” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent