fbpx

Dansk-norske Kryger er ude med eftertænksom single

dFoto: Viljar Siljan

I fredags udkom Krygers nye single “Samme verden”, hendes første udspil – en stille reflekterende ballade.

Den Oslo-baserede singer/songwriter Kryger er ude med sin debut. Bag navnet gemmer sig den 24-årige Marie Kryger, debuterer som artist med det dybsindige nummer “Samme verden”. Hun er oprindeligt fra Sandnes, og er fra en familie med klaver og guitar, så den unge sangerinde fik hurtigt øjnene op for musikken. Som teenager begyndte hun at skrive egne tekster og melodier, noget hun har fortsat med siden. Hun reflekterer over sin nye sang med disse ord:

– I dagens samfund er der meget åbenhed, noget der bliver mere og mere med tiden, men vi har stadig en lang vej endnu. Jeg vil have, at mine sange starter en tankeproces hos mine lyttere, som forhåbentlig kan hjælpe med at gøre en forskel.

Lyt til det debut-udspillet fra nye Kryger herunder:

Læs også  Skotske Adum er et fænomen på TikTok. Nu er han ude med soulet debutsingle

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com

Musikskribent